Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

EERSTE WONING KOPEN

Starter

Een eerste huis kopen is ontzettend leuk, maar ook spannend. Onderhandelen, makelaars, hypotheek en notaris; het is voor de meesten geen dagelijkse kost. Als jij voor het eerst een woning koopt, dan ben je starter op de woningmarkt

HYPOTHEEKVORMEN VOOR DE STARTER

De meeste starters sluiten een lineaire– of een annuïteitenhypotheek. Sinds 1 januari 2013 kom je namelijk alleen nog maar in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek wanneer je de hypotheek aflost in een periode van 30 jaar. Dat wil dus niet zeggen dat een aflossingsvrije lening onmogelijk is, of niet is toegestaan. Een aflossingsvrije lening voor een starter kan wel, maar je krijgt geen hypotheekrenteaftrek. Of een aflossingsvrije hypotheek voor jouw als starter verstandig is, dat is afhankelijk van je persoonlijke situatie en wij denken hierin graag met je mee.

 

EXTRA LENEN ALS STARTER

Verwacht jij in de nabije toekomst als starter een inkomensstijging? Dan kom je wellicht nu al in aanmerking voor een hogere hypotheek. Wellicht wil familie garant staan, kan je een familiehypotheek afsluiten, of bestaat er de mogelijkheid tot schenken? Wij denken in alle mogelijkheden graag met je mee!

 

AANDACHTSPUNTEN

Als starter op de woningmarkt is het op de eerste plaats belangrijk dat je begrijpt, hoe de systematiek van een hypotheek in elkaar steekt. Daar nemen wij je stap voor stap in mee.  Daarnaast denken we onder andere met je mee over je huidige en toekomstige woonlasten in relatie tot je huidige en toekomstige inkomen. Wellicht heb je nog een lange carrière voor de boeg en gaat je inkomen nog stijgen. Natuurlijk kan het ook zijn dat jij en je partner een kinderwens hebben. Wat voor invloed heeft dat op jullie inkomsten en lasten in de toekomst?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijershypotheken.nl
Kom op bezoek Traaij 2-D 3971 GN Driebergen - Rijsenburg
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×